MIJN ATELIER

 
IMG_3921.jpeg

Artistiek parcours

Ik was al van heel jong bezig met tekenen en schilderen, knippen en schikken en zoeken naar perfectie in mijn eigen mooie wereldje.
In het 5de middelbaar mocht ik eindelijk naar het kunstonderwijs. Ik deed vervolgens vier jaar Vrije Grafiek (Sint-Lukas in Antwerpen) en behaalde in 1998 het diploma Meester in de Beeldende Kunsten. Daar deed ik nog 2 jaar fotografie bij want dat leek mij ook wel interessant.

In 2013 ben ik beginnen schilderen. Ik hervond ik een wekelijks rustpunt in een hectisch bestaan als werknemer, echtgenote en moeder.
In 2017 waagde ik de sprong naar het zelfstandig bestaan en tegenwoordig vind je mij, tussen de grafische klussen door, in mijn kleine ateliertje waar ik mij uitleef in diverse artistieke projecten.

Ik geef ook workshops en schilder soms in opdracht. Dan werk ik graag naar een bestaand interieur zodat bepaalde basistinten en vormelijke  aspecten ingepast kunnen worden om zo tot een perfecte synergie te komen tussen de ruimte en het werk. Als u in een bepaalde ruimte last heeft van vervelende nagalm, dan kan ik ook met geluidsabsorberende materialen voor u aan de slag.

De werken ontstaan op een organische manier en door experimenteren zodat toeval mede bepalend is. Simultaan bewerk ik kleine en grote schilderijen in reeksen, vaak geïnspireerd door land- en luchtschappen, de natuur en geometrische patronen. De ene laag bedekt een volgende waardoor de huid dikker wordt, de lagen woelen op en door elkaar. Abstracte materiecomposities met grafische en organische componenten zijn het resultaat.
Ik heb mij ook verdiept in Flow Art, waarbij je met heel vloeibare verf werkt en de controle feitelijk moet loslaten, heel verrassend en een beetje verslavend!

IMG_4060.jpeg
IMG_4008.jpeg

Maak vrijblijvend een afspraak voor een kop koffie/thee in mijn atelier.

Name *
Name